Bingopelin säännöt

Täältä voit lukea kaiken pelin bingon säännöistä. Bingo on ollut järjettömän suosittu peli useiden vuosien ajan, ja nyt sen suosio kasvaa nopeasti myös Internetissä. Tämä on helppo selittää pelin yksinkertaisuudella ja jännityksellä ja sensaatiolla, jonka koet pelatessasi tätä peliä. Me Liveonlinebingo.nl:ssä haluamme sinun kokevan bingopelin huoletta ja siksi suosittelemme, että luet tämän sivun tiedot huolellisesti ennen kuin aloitat pelaamisen. Näin voit olla varma, että olet hyvin valmistautunut. Tämä lisää myös onnistumisen mahdollisuuksia!

Bingon perussäännöt

Bingopelin perusteet ovat hyvin yksinkertaisia. Pelaajana ostat kortin pelaamista varten. Tätä korttia kutsutaan bingokortiksi tai “pavuksi”. Bingokortissa on 25 numeroa 5 rivissä ja 5 sarakkeessa. Yleensä sana “bingo” on painettu bingokortin yläpuolelle. Tämän sanan jokaisen kirjaimen alla on 5 numeron sarake. Hyvä tietää, että numerot on ryhmitelty. B-kirjaimen alla on numeroita 1-15. I-kirjaimen alla 16-30. N-kirjaimen alla 31-45. G-kirjaimen alla 45-60 ja O-kirjaimen alla. löydät numerot, jotka ovat välillä 61 ja 75.

Bingoa ei koskaan pelata yksin. Useat pelaajat osallistuvat samaan peliin. Bingopelissä pelaat näitä muita pelaajia vastaan. Bingokorttien lisäksi bingopelissä on toinen tärkeä osa. Kulho tai pallo palloilla. Tämä laatikko sisältää 75 tai 90 palloa. Perinteinen ja tunnetuin muoto on 75 pallon bingo. Selityksessä oletamme siksi tämän pelimuodon. Voit lukea lisää kuinka 90 pallon bingo eroaa perinteisestä muodosta. Laatikon pallot piirretään yksitellen. Tämä tehdään manuaalisesti tai koneen avulla. Joka tapauksessa pallot arvotaan aina täysin satunnaisesti.

Pelin maali

Pelaajana sinulla on tehtävä ylittää omalle bingokorttillesi vedetyt numerot. Kaikki numerot eivät näy kortillasi, vaan vain osa niistä. Koska numerot piirretään usein nopeasti, on tärkeää pysyä keskittyneenä! Tavoitteena on pystyä poistamaan ennalta määrätty kuvio kortistasi. Pelin muodosta ja pelin osallistujien lukumäärästä riippuen tämä kuvio voi olla esimerkiksi vaaka- tai pystyviiva. Joskus on myös tarkoitus täyttää koko kortti. Pelaajalla, joka poistaa kuvion ensimmäisenä, on BINGO ja hän voittaa bingoa vastaavan summan.

Erityistä online-bingon pelaamisessa ovat ylimääräiset bingo-jättipotit, jotka voit voittaa täällä! Kun pelaaja, jolla on pieni määrä vedettyjä palloja, onnistuu poistamaan koko kuvion tai täyttämään koko kortin, voit voittaa tämän jättipotin! Nämä jättipotit nousevat erittäin korkeiksi ja voivat nousta kymmeniin tuhansiin euroihin! Tämä tekee bingon pelaamisesta verkossa entistä jännittävämmän kokemuksen!

90 pallon bingo

Yllä olevassa pelin selityksessä olemme lähteneet perinteisestä bingopelimuodosta. Tässä pelissä on 75 palloa ja pelaajalle kortti 25 numerolla. Nykyään on usein mahdollista pelata 90 pallon bingoa verkossa. 75:n sijaan kulhossa tai pallossa on nyt 90 palloa. Pelaajan kortti näyttää myös erilaiselta ja siinä on 3 riviä, joissa on 9 numeroa, eli yhteensä 27. Näistä 27 laatikosta 15 on täytetty numerolla. Kaikki nämä 15 numeroa on yliviivattava, jotta voit voittaa.